Grillad fläskkarré med rubb och ekologisk glaze

Igår grillade vi mitt favoritkött på grillen nämligen fläskkarré. Jag rubbar alltid fläskkarrén med Adams rib rub innan, helst ska köttet stå i flera timmar med rubben. Köttet blir väldigt mört och fint av denna rub.

Sedan under grillningen penslade jag på med en ekologisk glaze med honung ifrån Caj P. Den här påsen låg med i senaste Smakboxen. Gav väldigt god smak på köttet och stort plus för att den är ekologisk såklart :-)


Ekologisk glaze från Caj P


Grilla köttet på båda sidor, pensla sedan med glaze det sista.

Fläskkarre med ugnsrostade grönsaker, tzatziki och sallad.
Till maten blev det egenodlad sallad. Växer så det knakar i växthuset nu. Odlar spenat, asiatisk kålmix, sallatsmix mm.
Skördar massor av sallat ifrån växthuset varje dag!


Kommentarer