Bondomelett med chorizo

En perfekt lunch så här års är ju omelett. Jag gillar att ha mycket grönsaker i min omelett och gärna något "köttigt" också. Den här gången blev det chorizo i omeletten. Alla grönsaker kommer förstås från min trädgård, just nu mognar mina tomater för fullt och dom är så goda!

Ingredienser för 2 personer
4 ägg
salt och peppar
en skvätt vatten
en chorizokorv (jag använder färsk rå)
lök, en gul och en röd
tomater
squash
basilika
olivolja

Börja med att knäcka äggen i en skål, salta och peppra och lägg i en skvätt vatten, blanda och ställ åt sidan.

Skiva korven och alla grönsaker. Häll en skvätt olja i en stekpanna, stek korven, squashen och löken någon minut. Häll sedan över äggblandningen. Låt stelna några minuter, när det är en liten stund kvar så fördela dom delade tomaterna över omeletten, dom ska bara bli lite ljumna. Hacka basilikan och strö över. Servera och njut!!

Kommentarer

  1. Ha, kolla vad jag just skrev!
    http://frkdill.blogspot.com/2011/08/lunch-pa-landet.html
    Verkar ligga i tiden, omeletter.
    Tror fröken Dill

    SvaraRadera

Skicka en kommentar