En festkväll med Santa Maria på Marstrand

Igår var jag och min kompis Ulrika på Marstrand för att gå på en mingelkväll med Santa Maria och Marcus Samuelsson. Förra gången jag var inbjuden till något med Santa Maria så var vi på thaimatlagning och jag trodde väl att detta skulle vara något liknande med matlagning osv men nej, så var det inte riktigt. Det var mer som en mingelkväll med en del kändisar inbjudna, vi fick välkomstdrink och tapas. Sedan var det uppträdande av Tove Styrke. Självklart avslutades det med att vi fick med oss en goodiebag hem ;-)
Det är ju inte var dag man går på samma fest som diverse kändisar så det var ju såklart kul! Några av de kända namnen var Carola, Stefan Sauk, Stefan Odelberg, Tina Thörner, Jennifer Brown, Anders Frisk mm. Vad de har med mat att göra kan man ju diskutera förstås men dom var ju såklart också på plats för att deltaga i Match cup Sweden som pågår just nu.

Vi inledde kvällen med att gå en sväng på kajen, kolla runt i alla sköna affärer som finns på ön och såklart så kollade vi ju lite på seglingarna också ;-)
Seglingstävling

Det berömda Socitetshuset "Såsen".

Ulrika spanar in alla seglare ;-)

Det var inte aktuellt för med något dopp för oss men det såg väldigt skönt ut.

I bakgrunden syns "Strandverket" som kvällens festligheter skulle vara på.

Till en början med var det inte så mycket folk men sedan drällde dom in en efter en. Vi fick börja med att gå på "röda mattan" och bli fotograferade, sedan bjöds det på välkomsdrink.

Sådana här slank det ner en hel del under kvällen, dock alkoholfritt för oss.

Det bjöds på diverse olika tapas under kvällen.



Marcus Samuelsson berättade om de nya tex mex produkterna som han varit med och tagit fram.


Det hela avslutades med ett uppträdande av Tove Styrke, inte direkt min musiksmak men hon var ändå grymt duktig tycker jag. Jag såg diverse andra bloggare där bland de andra gästerna och allt som allt var det en riktigt trevlig kväll tyckte vi, tack Santa Maria för att vi fick vara med.

Kommentarer

  1. Hejsan, vilken häftig kväll du haft!
    Ser läckra ut -tapasen :)

    SvaraRadera
  2. Jag fick också en inbjudan men var dock på flyget hem då och kunde inte komma. Det hade varit roligt att få träffa dig "live".

    SvaraRadera

Skicka en kommentar