Couscoussallad med grillade grönsaker och tryffelolja

Som jag berättat tidigare så fick jag hem ett paket ifrån Armano´s med diverse tryffelprodukter bland annat en tryffelolja med vit tryffel. Jag är inte så van vid att använda tryffel i maten men vet ju att man kan skvätta några droppar över maten för att få lite tryffelsmak. I helgen som gick så grillade vi ju såklart ;-) och gjorde till det en couscoussallad med grillade grönsaker i. Över detta så droppade jag lite tryffelolja över. Först smakade jag på salladen innan jag tog oljan över för att se om jag kunde känna någon skillnad. Och ja, det kunde jag definitivt göra. Av bara några droppar blev det en tydlig smak av tryffel...gott! Någon som har mer tips på vad man kan använda oljan till??
Vill någon av er andra testa att köpa tryffelprodukter ifrån Armano´s med 20% rabatt så kika på mitt förra inlägg så hittar ni en kod ni kan använda vid beställningen!

Kommentarer

  1. Jag tar alltid ett par droppar tryffelolja när jag lagar risotto. Mamma Mia, det är fantastiskt! Fin blogg du har. Jag tittar säkert in igen!

    SvaraRadera
  2. Jag har haft tryffelolja på squash och det var gott.
    Och även lite i brödet och på cibatta. Jag har provat det i köttfärssås, lasagne. Och jag är såld på tryffelolja och jag ska definitivt titta på den sida som du har handlat på.

    Återkommer till din sida. Jätte härlig sida och man blir riktig hungrig ;-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar