Armano´s delis, drinks and wines

Häromdagen fick jag hem en låda med produkter ifrån Armano´s. Armano´s är ett familjeägt företag som importerar produkter ifrån Kroatien. Dom är specialister på tryffelprodukter, både med vit och svart tryffel. I sitt sortiment har dom bland annat olika tryffelblandningar, olivolja med tryffel, tryffelsalami, tryffelost, honung, smör mm. Dom säljer inte bara tryffelprodukter utan även tomat- och olivröror, högklassiga olivoljor mm. De säljer även fruktdrycker och importerar vin och sprit från Kroatien.

Paketet som jag fick innehöll bland annat en körsbärssirap som det ska bli spännande att smaka på, tydligen en typisk kroatisk produkt. Jag är absolut ingen van användare av tryffel så vi får se vad det blir jag hittar på med produkterna, kom gärna med tips!

Är ni sugna på att handla lite produkter ifrån Armano´s så har ni nu chansen att få handla med 20% rabatt under hela juli!! Ange bara rabattkoden MATOCHODLA när ni handlar (gäller under juli månad).
Startpaket med Tartufata och tryffelolja.


Arman´s Deli - din delikatessbutik och tryffelspecialist på nätet! Förstklassiga delikatesser från Kroatien som tryffel, olivoljor, salami och fruktdrycker.




Kommentarer

  1. Åhh vilken härlig blogg. Jag ramlade in av slump när jag sökte efter fikonmarmelad. Hit kommer jag tillbaka. Ha de gott. Catarina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar