Le Creuset, Lindt och äppelmust

Ännu en helg som sprang förbi i raketfart.... Igår lördag var vi på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka. De har ju en väldigt trevlig affär där, eller ja några stycken faktiskt. Tänker framför allt på att det finns en butik med bara prylar ifrån Le Creuset! Tycker ju deras saker är så himla fina! Köpte inget dock men kan tipsa er om att åka dit om ni är köpsugna ;-)





Även Lindt har en butik där och där shoppade vi loss litegrann. Deras runda chokladkulor med olika smaker är ju fantastiskt goda, det fick bli vårt "lördagsgodis" ;-)


lindt

På kvällen grillade vi igen. Nej, jag tar aldrig in grillen ;-) Det blev fläskkarré, smörstekta kantareller och kokt broccoli. Serverades med tzatziki. Gott!



Måste också tipsa om den här väldigt goda äppelmusten som kom med månades Smakbox. Mousserad äppelmust ifrån Kiviks musteri, mycket trevlig!

mousserande äppelmust

Idag så har jag grejat lite i trädgården, förberett odlingslådorna för vintern mm. Snart kommer väl kylan även om vi haft ovanligt varmt den här helgen, runt 15 grader vilket var skönt. Gjorde den här goda curryrätten idag, det var längesedan sist och den är faktiskt väldigt god, barnen smaskade i sig och tyckte det var jättegott! Ersatte dock grädden med kokosmjölk.

Trevlig söndagkväll så hörs vi imorgon bitti igen då jag bjuder på ett kycklingrecept!



Kommentarer