Julens goda sillar och snart är det dags!


Ja, vad tror ni, blir det jordens undergång idag? Nej, tänkte väl det, vi överlever nog ;-) Det söks hej vilt på olika julrecept här på bloggen och populärast verkar mitt Lchf julgodis vara ;-) På tal om Lchf så fick jag hem Åse´s nya kokbok igår, ska bli kul att läsa den och bli inspirerad!

Igår kväll stod jag några timmar i köket och gjorde fem! stycken olika sillinläggningar. Det blev två klara och tre krämiga sorter. Inga nyheter dock, bara välbeprövade sedan tidigare ;-) Recepten hittar ni här:



Idag ska det storhandlas tillsammans med resten av Göteborg, bara till att ta tjuren vid hornen och stångas på inne i affären ;-) Julen ska firas här hemma hos oss i år vilket ska bli skönt med tanke på att vi har Rasmus. Blir nog allra lättast att vi är hemma så han kan lägga sig och sova när han vill osv. Vi har alltid knytkalas på jul, dvs alla tar med sig mat. Vi står för laxen och sillen i år och såklart den goda auberginegratängen jag brukar göra. Sedan ska det såklart bakas vörtbröd och fixas med efterrätt. Hur gör ni andra på jul, knytkalas eller inte??

Ha nu en go fredag och stressa inte ihjäl er ;-)!!

Kommentarer

Skicka en kommentar