Julklappsköp på nätet och allt i en form!


Skitkass uppdatering här på bloggen ser jag ;-) Inget inlägg sedan i söndags....ja, inte för att jag inte lagar någon mat, för det gör jag nästan varje dag, men det har inte varit så mycket nytt på menyn. Annars har veckan varit bra, märks att kylan är på G, imorgon ska vi få minusgrader säger väderleksrapporten och det ska hålla i sig flera dagar. Ja, hellre det än regn och rusk, gärna lite snö också ;-)

Har fått inhandlat en del julklappar också, har i år köpt en del på nätet, faktiskt ända ifrån USA! Det tillkom ju förstås en del tull men väskan (ryggsäck till dottern) var billig i grundpriset så det var det värt. Min dotter har hängt upp sig på leopardmönster och har tröttnat på allt som har med Hello Kitty att göra så hennes ryggsäck måste bytas ut (stort Helly Kitty märke på). Jag letade på nätet och hittade en himla fräck ryggsäck med rosa leopardmönster, den fick det bli ;-)


Lite recept då också kanske ;-) Att lägga allt i en form och skicka in det i ugnen är himla käckt tycker jag. Har blivit rätt så mycket sådan mat det sista. Den här gången blev det kycklingfile med grönsaker och gräddig sås över. Jag smaksatte det hela med Santa Marias Mango och Curry krydda som jag tycker är jättegod! Jag delade upp varje filé i tre eller fyra mindre bitar. Brynte dom runt om i en stekpanna i smör och kryddade med salt, peppar och mango/currykryddan och lägg i en ugnsform. Förkoka ett broccolihuvud i några minuter och fördela över kycklingen. Snabbstek några grönsaker, jag tog squash, röd paprika och gul lök och häll över kycklingen. Blanda ihop några deciliter vispgrädde med en klick creme fraiche och en klick philadelphiaost, krydda med mango/curry kryddan och häll över kycklingen och grönsakerna. In i ugnen på 200 grader ca 20 min. Servera med en fräsch grön sallad!


Kommentarer

  1. Oj va bra, gillar mat i ugn. Det går alltid fort å blir oftast riktigt gott. Ska prova detta recept :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar