Det goda i livet - skördefest på Tjolöholms slott



Ja, nu till helgen är det dags för skördefest på Tjolöholms slott. Just nu känns det rätt så långt borta för mig för just nu ligger jag hemma och tycker synd om mig själv....halsfluss.....igen. 5:e gången jag har halsfluss sedan i mars!! Jag hoppas iallafall att jag blir frisk till helgen, fick penicillin igår så det borde inte vara omöjligt ;-)

Tjolöholms slott ligger i Halland, närmare bestämt Fjärås, inte så långt från Göteborg. Enligt deras hemsida så kommer det finnas massor att göra för barnen, hoppborg av halm, massor av djur att titta på. Många utställare och föreläsare och jag hoppas såklart på att det kommer finnas massor av mat och grönsaker att köpa.

Så...har ni inget för er till helgen och bor i närheten så åk dit så kanske vi syns!!

Kommentarer

  1. Tack för påminnelsen - hade jag alldeles glömt! Klart att vi som bara bor tvärs över fjorden ska ta en tur dit och njuta. Krya på dig! Dags att bli av med halsmandlarna!?

    SvaraRadera
  2. Förra året när jag skulle åka på Det Goda Köket satte en halsfluss stop för mina resplaner. Det går inte riktigt att njuta av skördefest eller annan mat om man har halsfluss :-(

    SvaraRadera

Skicka en kommentar