Grillspett med pastasallad och härligt rött....




Det blev grillning i helgen som gick. Grillspett med grytbitar av fläskkött och grönsaker. Till detta gjorde jag en pastasallad, enkelt och gott. Mina favoritingredienser i pastasallad är fetaost och oliver, utan dom blir det inte lika gott ;-)



Till detta blev det en supergod flaska rött Amarone vin och efter det platt fall i soffan ;-) Varför ska man bli så trött av rödvin??? Någon mer som har samma problem?

Kommentarer

  1. Det är alkoholen som kan göra en lite trött. Vad goda grillspetten ser ut!

    SvaraRadera
  2. Jo, jag förstår ju att alkoholen gör en trött men varför blir man extra trött av just rödvin, samma sak händer ju inte tex med öl.....

    SvaraRadera
  3. Amaronevin tillhör våra absoluta favorit viner när det gäller rött. Jag tycker det konstigaste är att man inte blir trött av alla röda viner, i alla fall inte jag... Känner du ingen det?
    /Anki

    SvaraRadera
  4. Inget slår feta och oliver ;-) Nej tycker inte jag blir tröttare av rödvin än vita viner, inte vad jag har tänkt på i alla fall!

    SvaraRadera
  5. Anki, ja, det kan nog stämma att man inte blir trött av alla, konstigt.....

    SvaraRadera
  6. Gud så gott det ser ut. Vad hungrig jag blir hihi. Jag blir trött av rött, dricker oftast vitt/ Kram Anne

    SvaraRadera
  7. Så trevligt att se att inte alla packat in grillen för vintern. Det kan tom vara goda nu när man inte grillar lika mycket som under sommaren.

    SvaraRadera
  8. Det måste vara de 15% i Amaronen! Fasligt gott, men en garanterad snarkkväll på soffan efteråt.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar